Sunday, December 13, 2009

Orang, Bila Dah Tak Ada Kerja, Macam Macam Idea Boleh Datang.



Jadi, apa macam sekarang? Nak ikut gua pergi cari biji getah tak? Biji biji lain gua tak nak cari, buang masa je. Nak ikut jom sekarang!

12 comments:

  1. sengal!!!!!!!!!!!!!!!..
    ahahaha...

    ReplyDelete
  2. macam gampang, bro..haha..walaupun lu buat demo dengan kelihatan agak serius.. tp tgk muka lu pun gua da gelak..hahaha..

    ReplyDelete
  3. lu wat gua gelak2 sampai tgolek..hahahh

    ReplyDelete
  4. darxniq, prodigy & wansha:
    potongan rambut baru gua ni memang buat gua nampak sengal.cam haram doh rambut cenggini.

    ReplyDelete
  5. aku belum klik PLAY lagi pon aku dah gelak...apesal ntah?

    muahahahahahaha.....

    ReplyDelete
  6. gua xtahan gelak guling masa lu laga kn biji getah tuh... macam hareemmm.. wakakakaaaa

    ReplyDelete
  7. kimmy:
    ni musti pasal rambut gua ni mustinyelah!

    reza-bulat-nipi:
    macam apa gua cakap,permukaan biji getah tak rata bro.hahaha!

    ReplyDelete
  8. ini kalo stiben spilbek tgk video lu, nangis2 die mintak lu jadik supporting actor utk cite terbaru die ni bro

    ReplyDelete
  9. daenix:
    brader mana lak tu bro?macam nama orang iban je.hahaha!

    ReplyDelete
  10. mmg bebakat la lu ni bro..

    muahuahaa

    ReplyDelete
  11. perrrgghhh..
    saket siot pp aku..
    bengkak da...
    asyik gelak jerk... x tahan aku...
    pecah prot..
    wakakakaka!!!
    sengaL ah lu!!

    ReplyDelete